Boston 7 maç sonra kaybetti
BOSTON Celtics, Rajon Rondo’nun sakatlığı sonrası harika bir form tutturmuş; 7 maç üst üste kazanmıştı. Ancak Rondo’nun sakatlığıyla bu çıkış arasında birebir paralellik kurmak isteyenlerin unuttuğu bir nokta vardı. Celtics’in deplasmanlarda kayıpları oynaması(8 galibiyet 15 mağlubiyet) ve 7 maçlık galibiyet serisindeki 6 maçın iç sahada olması. Nitekim, Celtics, Charlotte Bobcats’e karşı deplasmanda 94-91 kaybetti. 3 uzatmaya giden Denver maçı sonrası dinlenme fırsatı bulamamanın da bu yenilgide rol oynadığı kesin. Charlotte Bobcats’te pivot Byron Mullens son dönemdeki çıkışını zirveye taşıdı. Mullens, kariyer maçını oynayarak 25 sayı(5’te 4 üçlük) 18 ribaunt 4 asistle yıldızlaştı.
Ligde, sakatlık, arka arkaya maç oynama, deplasman gibi bahanelerin etkilemediği bir takım varsa o da San Antonio Spurs. Tim Duncan, Tony Parker, Manu Ginobili’nin oynamadığı maçta Spurs, Chicago Bulls’u güle oynaya 103-89 yendi. Atletik forvet Kawhi Leonard, 26 sayıyla takımın skor yükünü çekti.
Gecenin önemli bireysel performanslarından biri de Chris Paul’den geldi. Paul, Los Angeles Clippers, Philadelphia 76’ers’ı 107-90 yenerken 21 sayı 11 asist 5 top çalmayla oynadı. Clippers, maç boyu yüzde 58.7 ile hücum etti. (SPOR SERVİSİ)
Evrensel'i Takip Et