28 Nisan 2023 10:56

Yeşil Sol Parti Eskişehir milletvekili adayı Ali İhsan Gezer: Emekten taraf milletvekilleri çıkmalı

EMEP'in Yeşil Sol Parti listesinden Eskişehir milletvekili adayı Ali İhsan Gezer, Çamlıca Mahallesinde kahvede vatandaşlarla görüştü, emekten yana bir milletvekilini Meclis'e gönderme çağrısı yaptı.

Yeşil Sol Parti Eskişehir milletvekili adayı Ali İhsan Gezer: Emekten taraf milletvekilleri çıkmalı

Fotoğraf: Evrensel 

Emek Partisi'nin (EMEP) Yeşil Sol Parti listesinden Eskişehir milletvekili adayı Ali İhsan Gezer, Çamlıca Mahallesinde bir kahvede vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalleli ile sohbet eden Gezer seçim çalışmalarından bahsetti, vatandaştan oy istedi.

Gezer, "Emek ve Özgürlük İttifakı bu seçim döneminde çok önemli bir iş başardı. Eskişehir'den emekten taraf bir milletvekili çıkmalı. İşçiler, emekçiler birlikte kazanacağız" dedi.

Ali İhsan Gezer kahvede yurttaşlarla görüştü

Fotoğraf: Evrensel 

Kahvede vatandaşlarla buluşmasının ardından inşaat iskelesinden düşerek yaralanan işçi İsmail Pahsen'i hastanede ziyarete giden Gezer, yakınlarından durumunun iyi olduğu bilgisini aldı. Pahsen'in ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ali İhsan Gezer İsmail Pahsen'in ailesiyle görüştü

Fotoğraf: Evrensel 

(Eskişehir/EVRENSEL)

Evrensel'i Takip Et