02 Mayıs 2023 14:15

Emek Partisi Ordu il örgütü seçim çalışmasına Gürgentepe ve Gölköy'de devam etti

Seçim çalışmalarına Gürgentepe ve Gölköy'de devam eden EMEP Ordu İl Başkanı Poyraz: "Seçim sonrasında da mücadele edeceğimizi anlatıyoruz ancak birinci görevimiz tek adam yönetimini sonlandırmak."

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Emek Partisi (EMEP) Ordu il örgütü, seçim çalışmasına Gürgentepe ve Gölköy ilçelerinde devam etti. Bildiri dağıtımlarına katılan EMEP Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, "Geleceğimiz için seçim bir dönüm olacak. Tek adam yönetimini sonlandıracağız. Bu konuda Emek Partisi olarak çalışıyoruz. Açlığın ve yoksulluğun nedeni kader değil kapitalizm. Bu nedenle halkımıza seçim sonrası da işimiz, ekmeğimiz ve özgürlüğümüz için kapitalizme karşı mücadelenin devam ettirileceğini anlatıyoruz. Ancak birinci görevimiz tek adam yönetimini sonlandırmaktır. Emek ve Özgürlük İttifakı olarak tavrımızı da açıkladık. 'Bir oy Kılıçdaroğlu'na, bir oy Yeşil Sol Parti'ye' çağrısı yapıyoruz" dedi.

YOKSULLUK VE İŞSİZLİK EGEMEN

Gürgentepe ve Gölköy'de ilk göze çarpmanın işsizlik ve yoksulluk olduğunu söyleyen Poyraz, "AKP iktidarının 21 yıllık yönetimi süresince yoksulluk ve işsizlik hızla arttı. Halk şikayetçi. Esnaf dert yükü. Bu nedenle iktidarın sonu geldi. Ne yaparlarsa yapsınlar sonuç değişmeyecek" diye konuştu. (Ordu/EVRENSEL)

 

ÖNCEKİ HABER

TGC: Basın özgürlüğü varsa demokrasi var

SONRAKİ HABER

Ağrı'da konuşan Kılıçdaroğlu: Söz veriyorum herkes kimliğiyle şeref duyacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa