03 Mayıs 2023 10:57

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın ayrıştırıcı ifadelerini paylaştı: Aşmamız gereken eşik bu

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın "Dini, bayrağı, ezanı olmayanlar Bay Kemal'i destekliyor" sözlerini paylaşarak gençlere seslendi, "Aşmamız gereken eşik bu ve sizsiz olamıyor maalesef" dedi.

Fotoğraf: CHP

Paylaş

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini hedef alan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini paylaşarak gençlere seslendi.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından Erdoğan'ın "Dini, bayrağı, ezanı olmayanlar Bay Kemal'i destekliyor" şeklindeki ayrıştırıcı ifadelerini paylaşarak, "İşte gençler, aşmamız gereken eşik bu ve sizsiz olamıyor maalesef" dedi.

Erdoğan, dün Antalya'da yaptığı konuşmada, "Kandil'den ne diyordu birisi? Bunların bayrağı, ezanı, dini var mı? Bizim desteğimiz Kılıçdaroğlu'nadır diyor. Dini, diyaneti, bayrağı, ezanı olmayan kimler destekliyor Bay Bay Kemal'i? Bu teröristler... Öyle mi? Söyle bana arkadaşını, söyleyeyim sana kim olduğunu! Bay Bay Kemal, senin arkadaşın Kandil. Onlarla bu yoldasın. Ama Bay Bay Kemal, 14 Mayıs'ta bu aziz millet, sevgili vatandaşlarım sana sandıkları mezar edecek!" ifadelerini kullanmıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Şarkıcı Gülşen'e 10 ay hapis cezası

SONRAKİ HABER

Amasra katliamı davası | Daha önce üretim baskısı var diyen mühendis ifade değiştirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa