03 Mayıs 2023 12:19

Adana’da bir erkek eşi ve ailesine bıçakla saldırdı: 2'si kadın 3 kişi hayatını kaybetti

Adana’da eşinin ailesine bıçakla saldıran Özgür Durmuş, eşi İptahal Baba, eşinin annesi İnayet Hellah ve kardeşi Yahya Baba'yı öldürdü. eşinin babası Abdo Baba'nın durumu ise ağır

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Adana’nın Seyhan ilçesinde aile içinde yaşanan tartışma sırasında Özgür Durmuş aldı erkek eşi İptahal Baba, eşinin annesi İnayet Hellah ve kardeşi Yahya Baba’yı öldürdü. Eşinin babası Abdo Baba'nın ise hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.

DHA’nın haberine göre, olay, saat 01.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesine bağlı Barış Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre alkol bağımlısı olduğu öğrenilen Suriye uyruklu Özgür Durmuş (38), eşi ve ailesiyle tartıştı. Eve alkollü geldiği öğrenilen Durmuş, tartışması sırasında mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla önce eşi İptahal Baba’yı, ardından kayınpederi Abdo Baba, kayınvalidesi İnayet Hellah ve kayınbiraderi Yahya Baba’nın boğazını bıçakla kesti. Durmuş, polise haber verdikten sonra olay yerinden kaçtı.

EMNİYETE GİDEREK TESLİM OLDU

İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekipleri İnayet Hellah’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralı 3 kişi ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralılardan eşi İptahal Baba ve Yahya Baba doktorların çabalarına rağmen yaşamını yitirdi. Hayati tehlikesi bulunan Abdo Baba'nın tedavisi sürdürülüyor.

Olaydan sonra polise teslim olan Özgür Durmuş, gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Çocuk İstismarını Araştırma Komisyonu raporu: Vakıf ve derneklere yönelik denetim güçlendirilmeli

SONRAKİ HABER

CHP’li Başevirgen: İktidarın ekonomi politikası, yoksulluğu içinden çıkılamaz hale getirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa