05 Mayıs 2023 16:55

İlişki isteğini reddeden kadın arkadaşını darbeden erkek serbest bırakıldı

Zonguldak'ta ilişkide bulunmayı reddeden kadın arkadaşı A.A.’yı hakaret ve küfürler ederek darbeden M.A. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Zonguldak’ta ilişki teklifini reddettiği M.A.’nın (24) şiddetine uğrayan üniversite öğrencisi A.A. (19), darp raporu alıp, şikayetçi oldu. Uzaklaştırma kararı verilen M.A., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

DHA’nın haberine göre, 30 Nisan'da İncivez Mahallesi'nde meydana geldi. Üniversite öğrencileri M.A. ile kadın arkadaşı A.A., bir eğlence mekanında eğlendikten sonra eve gitti. İddiaya göre; M.A., burada sevgilisine ilişki teklifinde bulundu ancak A.A. kabul etmedi. Ret cevabı alan M.A. ile A.A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi M.A., A.A.'ya hakaret ve küfürler edip, kolunu sıktı. Polisi arayan A.A., darp raporu alıp, şikayetçi oldu. Polis merkezine çağrılan M.A. aralarında tartıştıklarını, kendisini korumak için sevgilisinin bileğinden tuttuğunu söyledi. Uzaklaştırma kararı verilen M.A., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

'BABA TAHLİYE' PAYLAŞIMI YAPTI

Zorlama ve tacize karşı susmayacağını ifade eden A.A., vücudundaki izleri gösteren bir fotoğrafı da sosyal medyada paylaştı. A.A., paylaşımda "Yaşadıklarımı bir kareye sığdıracak olsam; bunlar olurdu. Herkesi vicdanıyla ve yaptıklarıyla baş başa bırakıyorum" dedi.

Öte yandan serbest bırakılan M.A.'nin sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşıp, "Baba tahliye. Haha atarsa 2 yıl" yazdığı görüldü. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Adana'da Yeşil Sol Parti adayları ambar işçileri ile bir araya geldi

SONRAKİ HABER

Terzi Fikri mezarı başında anıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa