06 Mayıs 2023 22:59

MHP lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nu tehdit etti: "Vücutlarına mermi alırlar"

MHP lideri Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı ortaklarını, "Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar" ifadeleriyle tehdit etti.

Fotoğraf: TBMM

Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ittifak ortaklarını, "Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar" ifadeleriyle tehdit etti.

Bahçeli, partisince Yalova 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen açık hava toplantısında konuştu. Muhalefeti tehdit eden Bahçeli, şunları kaydetti:

"2022 yılının ekim ayında Irak ve Suriye tezkerelerine 'hayır' diyerek, esasen terörle mücadeleye 'hayır' diyen, Libya tezkeresine 'hayır' diyerek 'Mavi Vatan'daki haklarımıza karşı gelen Cumhuriyet Halk Partisi ve ittifak ortaklarını 14 Mayıs'ta acıklı bir son beklemektedir. Kılıçdaroğlu'nun ittifak ortakları, Diyanet İşleri Başkanlığını kaldıracaklarını vadediyor, Afrin'i geri alacaklarını söylüyorlar. Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar. Terörle mücadeleyi durduracaklarını ileri sürüyorlar ancak buna teşebbüs eden vatansızların devrileceklerini zannederim görmüyorlar, göremiyorlar. Meşru ve hukuki savunma haklarımızı yerine getirmek maksadıyla Irak ve Suriye'de görev yapan askerlerimizi çekeceklerini iddia ediyorlar. Terörist Demirtaş'ı, bebek katilini ve diğer mahkum teröristleri serbest bırakacaklarını açıklıyorlar. Kılıçdaroğlu'nun ve İYİ Parti Başkanı'nın ağzından bu hain ve düşmanca taahhütlere karşı hiçbir tepki bugüne kadar duyulmuş değildir.

Zillet ittifakının tüm partileri Türkiye'nin karşısında mevzilenmiştir. 'Zillet' demek 'aşağılanmak' ve 'küçülmek' demektir. Türkiye zillete müstahak değildir. Yalova zillete düşmeyecektir. Türk milleti tarihin hiçbir döneminde zillete 'tamam' dememiştir."

KILIÇDAROĞLU: BUNLARI İLK TURDA TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNE GÖMECEKSİN

İstanbul mitinginin ardından twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Bahçeli'ye yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Mafyalar, militanlar, SADAT’çılar, 5’li çeteler, domuz bağcılar bir araya geldi, Türkiye’yi tehdit ediyor. Bunları ilk turda tarihin çöplüğüne gömeceksin genç, sonra da Bay Kemal hepsini ait oldukları yere gönderecek. Sana söz!" ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Hatay'da zincirleme kaza: 12 ölü, 31 yaralı

SONRAKİ HABER

Kılıçdaroğlu'dan yeni video: "Ne Batı ne Doğu, bu Türk'ün Yolu"

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa