07 Mayıs 2023 16:17

İmamoğlu’nun Erzurum mitingini engellemek için meydan otobüslerle kapatıldı

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'da gerçekleştireceği miting öncesinde meydan AKP'li Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin otobüsleriyle kapatıldı.

Ekran görüntüleri @ekrem_imamoglu'nun Twitter hesabından yayımladığı videodan alınmıştır

Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu’nun bugün gerçekleştireceği Erzurum buluşması öncesi AKP’li Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nden tepki çeken bir hamle geldi.

Sözcü'den Orhan Bozkurt'un haberine göre Havuzbaşı Kent Meydanı’nda vatandaşlarla buluşacak olan Ekrem İmamoğlu’nun mitingini engellemek amacıyla meydan belediye otobüsleriyle kapatıldı.

İMMAOĞLU: BU NEZAKETSİZLİĞİN KARA LEKESİNİ ÖMRÜNÜN SONUNA KADAR TAŞIYACAKSIN 

Ekrem İmamoğlu konuyla ilgili Twitter üzerinden paylaşım yapıp tepki gösterdi. AKP’li Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i de etiketleyen İmamoğlu şu ifadeleri kullandı; "Erzurumlu hemşehrilerimle saat 18:00'deki buluşmamıza engel olunmaya çalışılıyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen bu nezaketsizliğin kara lekesini ömrünün sonuna kadar taşıyacaksın. Saat 18.00'de tüm Erzurumluları Havuzbaşı Kent Meydanı'na bekliyorum. Haydi Erzurum."

KILIÇDAROĞLU: DURDURAMAZLAR, VIZ GELİR TIRIS GİDER

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımını alıntıladı ve "Erzurum’un Ak Partili Belediye Başkanı'nın yaptığını gördünüz. Biz bu eşiği aşmak zorundayız gençler. Evladım Ekrem Başkan'ı bununla durduramazlar, ona bunlar vız gelir tırıs gider." dedi.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

EMEP Kocaeli İl Örgütü 8 Mayıs'ta Denizleri anacak

SONRAKİ HABER

Ankara'da Yeşil Sol Partinin bahar şenliğine polis engeli

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa