09 Mayıs 2023 16:24

Kılıçdaroğlu bürokratlara seslendi: Bir yolsuzluk dosyasının altına imza atmayın

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Düzce mitinginde konuştu.

Ekran görüntüsü Kemal Kılıçdaroğlu'nun Youtube yayınından alınmıştır 

Paylaş

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Düzce'de miting düzenledi. Bürokratlara seslenen Kılıçdaroğlu, "Bir yolsuzluk dosyasının altına imza atmayın, kul hakkı yemeyin. Yoksa karşınızda beni göreceksiniz" dedi.

"YOLLAYIN EVE GİTSİN"

İlk olarak kürsüye çıkan Ekrem İmamoğlu, "Patates, soğan fiyatına bile gülen insan bu milleti unutmuş insandır. Yollayın evine gitsin. Ben diyen gidecek, biz diyen gelecek." dedi. İmamoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"Memleketin gerçek ihtiyaçlarından uzaklaşan bu aklı hep birlikte 14 Mayıs'ta tıpış tıpış evine yollayacağız. Ne yaptılar, Ekrem'e randevu vermiyor Cumhurbaşkanı 4 yıldır. Yahu Allah aşkına Ekrem'e randevu versen ne olur vermesen ne olur? 16 milyon İstanbulluya randevu vermiyorsun sen, bundan haberi yok. İnsanını görmüyor, varsa yoksa kendi hükümranlığı."

"1 oy için her şeyi yapabilecek, 100-150 insanı organize edip Erzurum'un adını lekeleyecek şekilde Ekrem İmamoğlu'nu değil, milleti, demokrasiyi taşlayacak kadar yüzsüzler bunlar. Bu millet aklı başında, eğriyi doğruyu görür, haklıyı haksızı görür."

"Ne oldu, 13 bin 500'ü beğenmeyenlere insanlar öyle bir okkalı Osmanlı tokadı attı ki bunlara, tıpış tıpış 806 bin oy farkını tek tek saydırdılar onlara. Bu seçim de öyle olacak. Bu seçimde de millet kazanacak."

"HİÇBİR AİLENİN DOĞALGAZI, ELEKTRİĞİ, SUYU KESİLMEYECEK"

İmamoğlu'nun ardından kürsüye Kemal Kılıçdaroğlu çıktı. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Hiçbir fakir ailenin doğalgazı, elektriği, suyu asla kesilmeyecek"

"Allah nasip eder, gençlerin oylarıyla Cumhurbaşkanı olursam beni özgürce eleştirebileceksiniz. Anneniz, babanız size "Aman bu tweeti atma başın belaya girer" demeyecekler. Size özgürlüğün bütün kapılarını açacağım."

"Beşli çeteler diyor ki aman Bay Kemal olmasın, kim olursa olsun. Bay Kemal'in iktidarında 4 dolar karşılığı Türk Lirası olacak. Sen parayı beşli çetelere, yandaşa veriyorsun. Ben vatandaşa vereceğim"

"Mutfakta yangın var, Saray'da herkesin keyfi yerinde. Hiç meraklanmayın, benim saraylarda oturmak gibi bir derdim olmadı. Mütevazı bir evim var, zaten mutfağımı da aşağı yukarı biliyorsunuz. Allah nasip eder de seçilirsem Gazi Mustafa Kemal'in Çankaya Köşkü'ne gideceğim."

"Bir yolsuzluk dosyasının altına imza atmayın, kul hakkı yemeyin. Yoksa karşınızda beni göreceksiniz"

ÖNCEKİ HABER

Akşener'den Erdoğan'a: Fındığı Ferraro'ya peşkeş çektin, neren milli?

SONRAKİ HABER

21 yıllık AKP iktidarında eğitim niteliksizleşti, öğrenci işçileşti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa