10 Mayıs 2023 16:25

Yalnız yaşadığı binaya tanımadığı 5 kişinin seçmen kağıdı geldi

Yeşil Sol Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı İlknur Birol, bir partilinin yalnız yaşadığı binaya tanımadığı 5 ismin seçmen kağıdının ulaştığını söyledi.

Fotoğraf: Celal Güneş/AA

Paylaş

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) 14 Mayıs seçimleri öncesi İstanbul'da Taksim Hill Otel’de gazeteci ve yazarlarla bir araya geldi.

Buluşmaya, Yeşil Sol Parti milletvekili adayları Cengiz Çiçek ve İlknur Birol ve Hasan Cemal’in yanı sıra çok sayıda gazeteci ve yazar katıldı.

Yeşil Sol Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı İlknur Birol, buluşma sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, bir partilinin yalnız yaşadığı binaya tanımadığı 5 ismin seçmen kağıdının ulatığını söyledi.

İsimlerden yola çıkarak bu 5 kişiden 3'ünün Türkiyeli olmadığını düşündüklerini dile getiren Birol, "Her hukuksuzluğa müdahale ediyoruz. Bu da sandık güvenliğiyle alakalıdır. Lütfen sandıklara sahip çıkalım" dedi.

Seçim güvenliği için partilerinin özel bir çalışması olduğunu da belirten Birol, "Okul sorumlusundan partiye iç veri akışını oluşturacak mekanizmayı sağladık" dedi. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Mahkemeye rağmen tabiat parkına taş ocağı hançeri

SONRAKİ HABER

Manisa milletvekili adayı Gülsüm Çolak, iş kazası geçiren maden işçilerini ziyaret etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa