15 Mayıs 2023 03:07

Kılıçdaroğlu: Hiç kimse bir oldu bittiye heveslenmesin

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hiç kimse bir oldu bittiye heveslenmesin, seçim balkonda kazanılmaz" diye konuştu.

Fotoğraf: CHP

Paylaş

Millet İttifakı’nın 6 lideri 14 Mayıs milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimlerinde oy sayma işlemi devam ederken, ortak açıklama yaptı. Liderler adına konuşmayı cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu yaptı. Kılıçdaroğlu, "Hiç kimse bir oldu bittiye heveslenmesin, seçim balkonda kazanılmaz" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşması şu şekilde:

"Sandığa gidip oy veren herkese yürekten teşekkürler. Katılım oranının yüzde 90'a yaklaşması sürecin demokratik sürdürülmesi sevindiricidir.

Hiç kimse bir oldu bittiye heveslenmesin, seçim balkonda kazanılmaz. Veriler akamaya devam ediyor. Milletimiz 2. tur diyorsa başımızın üstüne. Bu seçimi 2. turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız!

Geçici sonuçlar göstermiştir ki Erdoğan güvenoyu alamamıştır Toplumdaki değişim talebi yüzde 50'nin üzerindedir Ak Parti'deki oy kaybı da bu gerçeği göstermektedir. Biz önümüzdeki 15 gün boyunca milletimizle beraber hakkı, adaleti getirmek için her şeyi yapacağız.  Halkımız emin olsun mutlaka ama mutlaka kazanacağız ve bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Ferit Şenyaşar, Yeşil Sol Parti vekili olarak Meclise girdi

SONRAKİ HABER

İzmir’den AKP’ye büyük tokat

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa