30 Mayıs 2023 22:50

İzmit'te temizlik işçisi kadın cam silerken 3’üncü kattan düşerek hayatını kaybetti

İzmit'te balkon camlarını sildiği sırada 3'üncü kattan düşen Şerife Soysal (48), hayatını kaybetti. 

DHA'nın haberine göre akşam saatlerinde İzmit Kozluk Mahallesi Orduevi Sokak üzerinde bir apartmanın 3’üncü katına temizliğe giden Şerife Soysal, balkon camlarını temizlemediği sırada 3’üncü kattan beton zemine düştü.

Kadının düştüğünü görenlerin ihbarı üzerine adrese polis ve acil sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekibinin kontrollerinde Soysal’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri binada olay yeri incelemesi yaptı.

Soysal'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. (HABER MERKEZİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

‘Tüm gruplar silah bıraksın, PKK kendini feshetsin’

‘Tüm gruplar silah bıraksın, PKK kendini feshetsin’

PKK Lideri Abdullah Öcalan’ın, bir süredir beklenen mesajı, DEM Parti İmralı heyeti aracılığıyla duyuruldu. Öcalan, “Tüm gruplar silah bırakmalı ve PKK kendini feshetmelidir” çağrısı yaptı. Açıklamada Suriye’deki Kürtlerin siyasi ve askeri durumuyla ilgili bir ifade yer almadı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
CHP'li belediyelere silkeleme ve sabah dörtte operasyonlar yapılırken AKP'li Sincan Belediyesine Cumhurbaşkanlığı bütçesinden 30 milyonluk bağış yapıldığı iddia edildi.

Evrensel'i Takip Et