16 Haziran 2023 01:25

EMEP Milletvekili Sevda Karaca, Ezgi Alya Yiğit’in davasına çağrı yaptı: "Adalet mücadelesini büyüteceğiz"

Antep'te ehliyetsiz sürücü Osman Sarı'nın öldürdüğü Ezgi Alya Yiğit’in ailesi ve avukatlarıyla buluşan EMEP Milletvekli Sevda Karaca 3 Temmuz'daki duruşmaya çağrı yaptı.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Emek Partisi (EMEP) Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Sevda Karaca, Antep'te skuter kullanırken ehlietsiz sürücü Osman Sarı'nın çarpması sonucu yaşamını yitiren Ezgi Alya Yiğit'in ailesiyle ve avukatlarıyla buluştu.

17 yaşındaki Ezgi Alya Yiğit, 12 Nisan 2022’de Antep’in en işlek caddelerinden birinde 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Osman Sarı’nın 100 km’den yüksek bir hızla çarpması sonucunda yaşamını yitirmişti.

Nizip Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Sarının oğlu ve eski AKP milletvekili ve halen Nizip Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Sarı'nın yeğeni olan Osman Sarı ise serbest bırakılmıştı.

Karaca, "İktidarın ve paranın gücüne yaslanarak delilleri karartmaya çalışmaktan, devlet olanaklarıyla tanıkları ve aileyi korkutmaya çalışmaya kadar her şeyi yapanlara karşı Ezgi Alya Yiğit için adalet mücadelesini büyüteceğiz" diyerek 3 Temmuz'da gerçekleşecek duruşmaya çağrı yaptı. Herkesi 3 Temmuz'da saat 10.00'da Gaziantep Adliyesine çağırdı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Bayram boyunca köprü ve otoyollar ücretsiz olacak

SONRAKİ HABER

Kamu işçilerine ikramiye ödemelerinin tarihleri belli oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa