23 Haziran 2023 17:29

Erciyes Üniversitesinde “ Geleneksel Gelengi Bayramı” kutlandı

Erciyes Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi, Siyasal Bilimler Klübü’nün 2. kez düzenlediği "Gelengi Bayramı" ney dinletisi, tiyatro oyunu ve müzik dinletisi eşliğinde coşkuyla kutlandı.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Erciyes Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi, Siyasal Bilimler Klübü ikinci kez "Gelengi Bayramı" düzenlendi. Geçen sene ilki düzenlenen ve  artık bir gelenek haline gelen bayram ney dinletisi, tiyatro oyunu ve müzik dinletisi eşliğinde coşkuyla kutlandı.

Etkinliklerin tamamı öğrenciler tarafından organize edildi. Gelengi Bayramı'na fakülte öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğin açılışında 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden yurttaşlarımızı anmak için ney dinletisi yapıldı. Sonrasında öğrencilerin hazırladığı komedi tiyatro oyunu oynandı. Tiyatroda atanamayan siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunları ve ülkemizde yapılan seçimler vurgulandı. Müzik dinletisi ve diğer eğlenceli etkinliklerle bayram neşeyle kutlandı.

"İİBF ÖĞRENCİSİ ATANMAK İSTİYOR"

Resim sergisi, müzik dinletisi gibi etkinliklerin olduğu bayramda, öğrenciler kendileri yazdıkları skeç gösterisini sergilediler.

 Geçmiş tarihteki çeşitli siyasetçilerin ve felsefecilerin canlandırıldığı skeçte, öğrencilerin" İİBF öğrencileri atanmak istiyor" talebi dikkat çekti.

(Kayseri/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Almanya Federal Meclisi “Nitelikli Göçmenlik Yasası’nı” onayladı

SONRAKİ HABER

Kartal’da öğrencisini istismar eden öğretmen H.Ç. tutuksuz yargılanacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa