30 Haziran 2023 10:27

Twitter, bloga dönecek: 25.000 karakterli tweet atılabilecek

Twitter’ın ücretli abonelik sistemi Twitter Blue, kullanıcıların artık 25 bin karaktere kadar tweet paylaşabileceğini duyurdu. Kullanıcılar ayrıca tweetlerine dört adet görsel ekleyebilecek.

Fotoğraf: Marten Bjork/Unsplash

Paylaş

Twitter’ın ücretli abonelik sistemi Twitter Blue, ücretli abonelerin sınırı 280’den 4000’e çıkarmıştı. Birkaç ay önce ise bu sınır daha da yükseltilerek 10 bin olarak belirlenmişti.

Webtekno internet sitesinin haberine göre, bugün ise özellikle bir kez daha değişikliğe gidildiği açıklandı. Artık Blue aboneleri çok daha uzun tweetler atabilecek. Twitter, platform üzerinden yaptığı açıklamada kullanıcıların artık 25 bin karaktere kadar tweet paylaşabileceğini duyurdu.

TWEETLERİN İÇİNE DÖRT GÖRSEL EKLENEBİLECEK

Twitter, 25 bin karakter sınırıyla birlikte doğrudan Tweet'lerin içine, metin aralarına iliştirilebilen maksimum görsel sayısını da artırdı. Kullanıcılar, 25 bin karakterli Tweet'lerine dört adet görsel ekleyebilecek.

Twitter'a gelen 25 bin karakter ve Tweet'lerin içine eklenebilen 4 adede kadar görsel özelliği, sadece Twitter Blue aboneleri tarafından kullanılabiliyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Meksika'da aşırı sıcaklar nedeniyle can kaybı 112'ye yükseldi

SONRAKİ HABER

AB Liderler Zirvesi bildirisinde, Ukrayna'ya destek ve savaş sanayisini güçlendirme yer aldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa