04 Temmuz 2023 11:19

Philadelphia'da silahlı saldırı: 4 kişi öldü, 2 çocuk yaralandı

ABD'nin Pensilvanya eyaletine bağlı Philadelphia kentinde gerçekleştirilen silahlı saldırıda 4 kişi yaşamını yitirdi, 2 ve 13 yaşlarındaki 2 çocuk yaralandı.

Fotoğraf: Kyle Mazza/AA

Paylaş

ABD'nin Pensilvanya eyaletine bağlı Philadelphia kentinde gerçekleştirilen silahlı saldırıda ilk tespitlere göre 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

40'lı yaşlarında olduğu öğrenilen ve ismi açıklanmayan erkek saldırgan gözaltına alındı, cinayetlerde kullanıldığı değerlendirilen üç silaha el konuldu. Saldırganın çok sayıda şarjör cebi olan balistik bir yelek giydiği de aktardı.

Polis yetkilileri, ölen kişilerin üçünün 20'li yaşlarda, birinin de 60 civarında olduğunu ifade ederken 2 ve 13 yaşındaki iki çocuğun da olay sırasında yaralandığını söyledi. Açıklamaya göre yaralanan iki çocuğun durumu stabil ve kurbanların tümü erkek.

Saldırı pazartesi günü yerel saatle 20.30 sularında 56. Cadde ve Chester Bulvarı bölgesinde yaşandı. Saldırganın niyeti henüz öğrenilemedi.

Bağımsızlık Günü arifesindeki saldırı, Maryland'de gerçekleşen silahlı saldırıda 2 kişinin ölmesi ve yaklaşık yarısı çocuk 28 kişinin yaralanmasından sadece bir gün sonra meydana geldi. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

6 yaşındaki Elif Nur'u aç bırakarak öldürmüşler

SONRAKİ HABER

Madımak için Sanal Müze çalışması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa