06 Temmuz 2023 14:05
Son Güncellenme Tarihi: 06 Temmuz 2023 14:15

Mecliste altıncı grup: Saadet ile Gelecek anlaştı

CHP listelerinden seçimlere katılan Gelecek Partisi ve Saadet Partisi, Mecliste grup kurma kararı aldı. İlk grup toplantısı önümüzdeki hafta gerçekleşecek.

Ekran görüntüsü, DHA'nın videosundan alınmıştır.

Paylaş

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ortak basın açıklamasında grup kurma kararlarının duyurdu.

Basın toplantısında ilk olarak Ahmet Davutoğlu söz aldı. Davutoğlu açıklamasında, “Saadet-Gelecek ittifakı altında önemli adımlar atacağız. Ortak grup çalışması içine girecek. Saadet Partisi grubu olarak faaliyet gösterecek. Grup Başkanı, Gelecek Partisinden olacak. Görüş ayrılıklarımız doğaldır. Görüş farklılıklarına rağmen iş birliği yapmayı zorunlu kılıyor içinde bulunduğumuz durum" ifadelerini kullandı.

İLK GRUP TOPLANTISI HAFTAYA

Davutoğlu'nun ardından konuşan Temel Karamollaoğlu ise “Bizim amblemimiz altında birleşerek Mecliste grup oluşturmaya karar verdik. Mecliste en ciddi çalışmaları yapan grup inanıyorum ki bu grup olacak. Fikirlerde bazı farklılıkların olmasını bakış açısına göre değerlendirmek mümkün. Bunu çatlak meselesi olarak da görmek zenginlik olarak da görmek mümkün. İlk grup toplantısını Meclis tatile girmeden önümüzdeki hafta gerçekleştireceğiz” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Sarıyer'de iki kadın katledildi

SONRAKİ HABER

Kiev'deki bir mahkeme binasında patlama meydana geldi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa