09 Temmuz 2023 14:26

Erdoğan: Kızılay, siyasi çıkar hesabıyla yıpratılmamalı

Türkiye Kızılay Derneği Olağanüstü Genel Merkez Genel Kurulu'na gönderdiği video mesajda "Kızılay, siyasi çıkar hesabıyla yıpratılmamalı" dedi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türkiye Kızılay Derneği Olağanüstü Genel Merkez Genel Kurulu'na video mesaj gönderdi.

Genel kurulun başarılı geçmesi temennisinde bulunan Erdoğan, "Siyasi çıkar hesabıyla Kızılay'ın yıpratılmaması gerektiğinin altını bir kez daha çizmek istiyorum. Kızılay mensuplarımızın da görevlerini yerine getirirken taşıdıkları ağır mesuliyetin şuuruyla hareket etmesi aynı derecede önemlidir. Her türlü takdir duygusunun üzerindeki çalışmaları için her kademedeki Kızılay personelimize ve Kızılay gönüllülerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra çok daha büyük başarılara imza atacağına inandığım Türk Kızılay Derneğimizin Olağanüstü Genel Merkez Genel Kurulunun hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

Maraş merkezli depremlerin ardından, Kızılay’ın deposundaki çadırları depremin ilk haftasında Ahbap Derneği’ne ve Türk Eczacıları Birliği’ne sattığı ortaya çıkan ve 12 Mayıs’ta istifa eden Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın, kuruma ait şirketlerdeki başkanlık görevlerini bırakmadığı ortaya çıkmıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İntihar ettiği iddia edilen Kübra Yurt: Mehmet Ali Yurt bacağımdan tutup attı

SONRAKİ HABER

Sanayide çalışırken yaralanan lise öğrencisi Beyzanur saçlarını kanser hastalarına bağışladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa