21 Temmuz 2023 12:30

Gelibolu Hamzakoy'da ayın son üç gününde müzik şöleni

Gelibolu Belediyesi tarafından 28-29-30 Temmuz tarihlerinde düzenlenen HamzakoyFEST'te, İstanbul Girls Orchestra, Kurtalan Express, Necati ve Saykolar ile yerel gruplar sahne alacak.

Gelibolu Hamzakoy'da ayın son üç gününde müzik şöleni

HamzakoyFest tanıtım görselleri

Gelibolu Belediyesi tarafından 28-29-30 Temmuz tarihlerinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan HamzakoyFEST üç gün boyunca müzikseverlere eğlenceli günler yaşatacak. Tamamı kadın müzisyenlerden oluşan İstanbul Girls Orchestra, Türk rock müzik tarihinin efsane gruplarından Kurtalan Ekspres ve yine Anadolu rock müziğinin en hareketli gruplarından olan Necati ve Saykolar ile Gelibolulu yerel gruplar izleyenlere üç gün boyunca müzik ziyafeti sunacaklar.

12 Eylül darbe döneminde siyasi liderlerin zorunlu olarak misafir edildiği ünlü Hamzakoy’da, Gelibolu Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında bu yıl 28-29-30 Temmuz tarihlerinde ikincisi yapılacak HamzakoyFEST, şehirde yaşayanlara, tatilini geçiren misafirlere keyifli bir müzik ziyafeti yaşatmayı hedefliyor. HamzakoyFEST’te ayrıca bölgenin yerel gurupları da sahne alarak Gelibolululara müzik ziyafeti yaşatacaklar.

Kentin sürdürülebilir sanat anlayışına değer katan HamzakoyFEST organizasyonunu Gelibolu Belediyesi olarak ikinci kez düzenlemekten mutluluk duyduklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Özacar, etkinliğin izleyenlere keyifli anlar yaşatması dileğinde bulunarak, herkesi müzik şölenine davet etti. (KÜLTÜR SERVİSİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Yağma iklimi

Yağma iklimi

Enerji şirketlerinin patronlarının bizzat yönetimine girdiği Saray iktidarı, “iklim değişikliğiyle mücadele” adı altında sermayeye yeni kaynak aktarma hazırlığında. İktidarın Meclise getirdiği tasarıya göre karbon emisyonu ticareti sistemi kurulacak, “atmosferi kirletme hakkı” alınıp satılan bir mala dönüşecek. Sistem karbon ticareti zenginleri yaratırken, halka zehir kalacak.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
CHP'li belediyelere silkeleme ve sabah dörtte operasyonlar yapılırken AKP'li Sincan Belediyesine Cumhurbaşkanlığı bütçesinden 30 milyonluk bağış yapıldığı iddia edildi.

Evrensel'i Takip Et