31 Temmuz 2023 19:30

Esenyurt'ta iki kişinin öldüğü tekel bayii saldırısıyla ilgili aranan 2 kişi yakalandı

Esenyurt’ta 2 kişinin öldüğü saldırıyla ilgili aranan Tarık Özer ve Azad Özer yakalandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

İstanbul Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayii baskınıyla ilgili aranan 2 kişi daha yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesinde meydana gelen olayın şüphelilerinden (T.Ö.) ve (A.Ö.) de yakalandı" dedi. 

Saldırının ardından yapılan çalışmalarda Murat Özer ve Servet Özer yakalanmıştı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, olayla ilgili aranan Tarık Özer ve Azad Özer'in de yakalandığı duyurdu.

Yerlikaya yaptığı paylaşımda, "İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonrası olayın şüphelilerinden M.Ö ve S.Ö.'den sonra T.Ö. ve A.Ö de yakalandı. Olayla ilgili şüphelilerin tamamı gözaltında. Bu konu ile ilgili sosyal medya paylaşımda bulunan 35 bin 368 hesap arasından 9 bin 220 hesabın bilgisayarlar tarafından yönetilen bot hesap, 5 bin 136 hesabın FETÖ bağlantılı hesap ve 2 bin 898'nin ise PKK bağlantılı hesap olduğunu tespit ettik. Olumsuz algı oluşturmak için boşuna çabalamayın. Güvenlik güçlerimiz toplum düzenini bozanları, suç işleyenleri hukuk önüne çıkartmaya kararlıdır. Suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam edecektir" dedi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi çalışmasında iş cinayeti: 1 işçi hayatını kaybetti

SONRAKİ HABER

EMEP İzmir İl Örgütünden grevdeki Metro AŞ işçilerine ziyaret: Birleşerek kazanacağız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa