01 Ağustos 2023 17:52

Bahçeli bu sefer de Akbelen direnişini hedef aldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada Akbelen’deki ağaç katliamına karşı yurttaşların direnişini "Nöbetçi provokatörler" sözleriyle hedef aldı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yazılı açıklama yaparak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Muğla'daki Akbelen Ormanı'nda ağaç katliamına direnen yurttaşların mücadelesini hedef alan Bahçeli, “CHP’nin iç bünyesini habis bir ur gibi saran anlaşmazlıkları örtbas etmek gayesiyle sivri ağızlı ve siğil akıllı yönetici veya milletvekilleri eliyle toplumun hassas olduğu alanlarda provokasyona yeltenmesi dikkatle takip edilip önlem alınması gereken bir tehdittir” iddiasında bulundu.

“Muğla Akbelen’de başta CHP Genel Başkanı olmak üzere, nöbetçi provokatörlerin günlerdir iç huzuru tahrip çabası gözümüzden kaçmamıştır” diyen Bahçeli, “Günbegün eriyen bir partinin ve marjinal yedeklerinin Akbelen’den bir Gezi Parkı kalkışması çıkarmak için her alçaklığa tevessül ve teşebbüs ettikleri açıktır” ifadelerini kullandı.

MUHALEFET BELEDİYELERİ DE HEDEFTE

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere ilişkin de açıklamalarda bulunan Bahçeli, muhalefet belediyelerini hedef aldı.

Bahçeli, “Bilhassa İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Aydın, Muğla, Hatay, Eskişehir, Tekirdağ ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri ile birlikte HDP’nin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık maksadıyla zehirleyip seferber ettiği belediyeler mutlaka el değiştirmeli ve cumhurun yönetimine geçmelidir. Yerel yönetimlerdeki mevzi ve merkezkaç istila son bulmalıdır” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Boğaziçi akademisyenleri 636'ncı kez rektörlük binasına arkalarını döndü: Kabul etmiyoruz

SONRAKİ HABER

Ordu'da otomobil, evin bahçesine düştü: 3 ölü, 2 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa