13 Eylül 2023 15:46
/
Güncelleme: 14:52

CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, kongrede çıkan tartışmada bayıldı

CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Kongresi’nde Hasan Baltacı ile çıkan tartışmada baygınlık geçirdi.

CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, kongrede çıkan tartışmada bayıldı

Fotoğraf: Mustafa Bayer/AA

CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Kongresi’nde CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ile çıkan tartışmada baygınlık geçirdi.

CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı'nın oturduğu masaya giderek, "Sen beni telefonda tehdit edemezsin. Telefonda söylediklerini burada söyleyeceksin. Beni Afyon’dan AKP kazıyamadı, sen kazıyamazsın” diyerek tepki gösterdi. O sırada salonda bulunanlardan "Hırsızlar dışarı" sloganı yükseldi.

"Susmayacağım, bana telefonda seni Afyon’dan kazıyacağım diyor" diyen Köksal çıkan tartışma sıradında bayıldı. Köksal hastaneye kaldırıldı. Köksal'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Burcu Köksal, Afyonkarahisar Merkez İlçe Kongresi'nde fenalık geçirdi

Fotoğraf: Mustafa Bayer/AA

Burcu Köksal, Afyonkarahisar Merkez İlçe Kongresi'nde fenalık geçirdi

Fotoğraf: Mustafa Bayer/AA

(HABER MERKEZİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Çocukları öğüten çark

Çocukları öğüten çark

Yoksulluğun pençesindeki ailelerin çocukları tüm dünyada acımasızca emek piyasasına çekilirken, Türkiye kapitalizmi bu konuda en önde koşuyor. Çarklar köle koşullarında dönsün diye devlet gücünü seferber etmekten geri durmayan iktidar, milyon milyon işçileştirdiği çocukların da uzun ve ağır çalıştırılmasına, onlarcasının ölüme sürüklenmesine göz yumuyor.

2.3 milyon çocuk MESEM kapsamında günde 8-10 saat çalışıp ustalık belgesi aldı

15-17 yaş grubundaki neredeyse her 4 çocuktan biri çalışma hayatında

71 çocuk 2024'te çalışırken hayatını kaybetti

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
16 Şubat 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et