26 Eylül 2023 13:14

Gazeteci Levent Gültekin'e 4 yıl 8 ay hapis istemi

Gazeteci Levent Gültekin hakkında "Cumhurbaşkanı'na alenen hakaret" suçlamasıyla 4 yıl 8 aya kadar hapis cezası istendi.

Gazeteci Levent Gültekin'e 4 yıl 8 ay hapis istemi

Levent Gültekin | Fotoğraf: DHA

Gazeteci Levent Gültekin'in 4 yıl 8 ay hapis istemi "Cumhurbaşkanı'na alenen hakaret" suçundan 4 yıl 8 aya kadar hapsi istendi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığının hazırladığı iddianamede, bir televizyon kanalında AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle Levent Gültekin hakkında soruşturma başlatıldığı belirtildi. 

Erdoğan'ın avukatının şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında savunması alınan Gültekin, "Sarf ettiğim sözler genel siyaseti hedef alan eleştirel mahiyette cümlelerdir. Bu nedenle üzerime atılı suçlamayı kesinlikle kabul etmiyorum" dedi. 

Gültekin'in "Cumhurbaşkanı'na alenen hakaret" suçundan 1 yıl 2 aydan 4 yıl 8 aya kadar hapsi istendi. (DHA)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Yasak çuvala sığmıyor

Yasak çuvala sığmıyor

KAMUAR’ın hesaplamalarına göre son bir yılda meyve fiyatları yüzde 154.5, sebze fiyatları yüzde 116.5, gıda fiyatları ortalama yüzde 70 arttı. Hane halkının bir yıl sonrası için enflasyon beklentisi yüzde 59’u, işçilerinki ise yüzde 62’yi aştı. Emekçiler için bıçak kemikte! Yasak, tutuklama, işten atma tehdidi işçilerin harekete geçmesini durduramıyor.

Has Çuval 37 ülkeye ihracat yapıyor.

İstanbul Sanayi Odası nın ikinci en büyük 500 listesinde.

Has Çuval'ın iki fabrikasında 600 işçi fiili greve katıldı

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
Erdoğan: Dünya bir imtihan yeridir, ekonomik zorluklar gelip geçer.

Evrensel'i Takip Et