5 Ekim 2023 18:05

‘Edebiyatın 100 Yıllık Tanıklığı’ semineri Kadıköy’de

Sosyal Araştırmalar Vakfı ve Türkiye Yazarlar Sendikasının düzenlediği “Edebiyatın 100 Yıllık Tanıklığı” başlıklı seminer 7 Ekim’de Barış Manço Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

‘Edebiyatın 100 Yıllık Tanıklığı’ semineri Kadıköy’de

Edebiyatın 100 Yıllık Tanıklığı semineri davet görseli.

Sosyal Araştırmalar Vakfı (SAV) ve Türkiye Yazarlar Sendikası (TYS), “Edebiyatın 100 Yıllık Tanıklığı” başlıklı bir seminer düzenliyor.

7 Ekim’de Barış Manço Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek seminer “Cumhuriyet’in 100. Yılı: Sınıflı, Zümreli, Kaynaşmamış Bir Toplum” etkinlikleri kapsamında yapılacak.

Moderatörlüğünü Arif Arslan'ın üstlendiği seminerde Adnan Özyalçıner “100 Yılın Öyküleri”, Ayşegül Tözeren “Yüzyıllık Şiir”, Tahir Şilkan “Romanlardaki 100 Yıl” başlıklı sunumalar yapacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

101 milyarlık gasp

101 milyarlık gasp

Enflasyonla mücadele adı altında uygulanan Erdoğan-Şimşek programı, enflasyonu düşürmüyor ama ücret ve maaşları acımasızca ezmeye devam ediyor. DİSK-AR’ın araştırmasına göre sadece iki aylık enflasyon nedeniyle işçilerin, memurların ve emeklilerin cebinden en az 101 milyar lira çalındı. “Enflasyonun nedeni ücret zamları” yalanının foyası da açığa çıktı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
DİSK-AR’ın araştırmasına göre sadece iki aylık enflasyon nedeniyle işçilerin, memurların ve emeklilerin cebinden en az 101 milyar lira çalındı.

Evrensel'i Takip Et