28 Ekim 2023 14:50
/
Güncelleme: 17:53

İstanbul'da bir markette çalışan Nurgül Koç'a saldıran şüpheli gözaltına alındı

İstanbul'da bir zincir markette kasiyer olarak görev yapan Nurgül Koç, daha önce kasa sırası nedeniyle tartıştığı kişinin saldırısına uğradı. Şüpheli H.H.B. yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul'da bir markette çalışan Nurgül Koç'a saldıran şüpheli gözaltına alındı

Fotoğraf: DHA

İstanbul'daki bir zincir markette 26 Ekim günü saat 20.00 sıralarında markette çalışan Nurgül Koç, daha önce kasa sırası nedeniyle tartıştığı kişiyle tekrar denk geldi. İkili arasından tartışma çıktı, Koç saldırıya uğradı.

Nurgül Koç'u dakikalarca darbeden saldırgan daha sonra marketten ayrıldı. O anlar ise marketteki güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Darbedilen Nurgül Koç, görüntülerle beraber yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı. Koç yaptığı paylaşımda, "20 yaşındayım. Dün akşam saat 20.00 saatlerinde daha öncesinde kasadan kaynaklı tartıştığım şahıs tarafından çok acımasız bir şekilde darbedildim. Hiç tanımadığı bir kadına bu şekilde davranan şahsı yayalım sizlerden ricam" ifadelerini kullandı.

Yapılan çalışmalarda ekipler şüphelinin H.H.B. olduğunu belirledi. Polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan H.H.B., emniyetteki işlemlerinin ardından 'kasten yaralama' ve 'tehdit' suçlarından adliyeye sevk edildi. (DHA)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

‘Nasıl dayanalım bu koşullara!’

‘Nasıl dayanalım bu koşullara!’

Antep’in de aralarında olduğu bölge illerinde ortalama işçi ücreti asgari ücretin altında, haftanın 7 günü, pazarları 12 saat çalışma, üretim baskısı! Devletin ve patronların yasaklar, kolluk gücü ve sendikacı tutuklamasıyla devam ettirmek istediği bu düzenin dayanılmaz hale geldiğini söyleyen Çelikaslan işçisi, tüm işçileri BİRTEK-SEN çatısı altında birleşmeye çağırdı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
'Heybeden’ her gün yeni bir soruşturma çıkıyor. Yargı sopasıyla topluma gözdağı verilmek isteniyor.

Evrensel'i Takip Et