03 Kasım 2023 18:57
Son Güncellenme Tarihi: 03 Kasım 2023 19:34

Mecidiyeköy'de bomba ihbarı yapıldı, izdiham yaşandı

İstanbul'da Mecidiyeköy'de şüpheli paket ihbarı üzerine metrobüs durağında ve çevresinde izdiham oluştu. Bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatılan paketten hırdavat malzemeleri çıktı.

Fotoğraf: Evrensel 

Paylaş

İstanbul'da Mecidiyeköy'de bomba ihbarı yapıldı. Mecidiyeköy metrosuna girişler kapatıldı. Köprü ve metrobüsteki yolcular uzaklaşmak isterken kalabalık nedeniyle izdiham yaşandı. Yurttaşlar uzun süre ilerleyemedi. Şüpheli paket bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatıldı. Paketten hırdavat malzemeleri çıktığı belirtildi.

Mecidiyeköy'de metro durağında yapılan bomba ihbarı üzerine metroya girişler kapatıldı. Metrobüsten inen yolcular güvenlik görevlilerin bomba ihbarı yaptığını duydu. Güvenlikler metroya gitmemeleri yönünde uyarıldı.

Ancak kalabalık nedeniyle insanlar alandan uzaklaşmak isterken izdiham yaşandı. Köprüde ve istasyonda uzun kuyruklar oluştu.

Şüpheli paket, bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatıldı. Şüpheli olduğu değerlendirilen çöp poşetinin içinden hırdavat malzemeleri çıktığı belirtildi. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Mardin'de 16 yaşındaki kız çocuğu şüpheli şekilde yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

İsrail, sınıra giden ambulans konvoyuna saldırdı: En az 13 kişi yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa