27 Kasım 2023 12:25

Çanakkale'de Boğaz ve Garnizon Komutanlığı'na yıldırım düştü: 4 asker yaralı

Çanakkale'de, Nara Burnu'nda bulunan Boğaz ve Garnizon Komutanlığı'na yıldırım düştü, 4 asker yaralandı. Hastaneye kaldırılan askerler tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi

Çanakkale'de Boğaz ve Garnizon Komutanlığı'na yıldırım düştü: 4 asker yaralı

Fotoğraf: DHA

Çanakkale'de 2 gündür etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Gece saatlerinde, Nara Burnu'ndaki Boğaz ve Garnizon Komutanlığı'na yıldırım isabet etti. O anda orada bulunan 4 asker yaralandı. Yaralanan askerlerden 2'si Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'ne, 2'si Çanakkale Onsekiz Mart (ÇOMÜ) Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan askerlerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YARALI ASKERLER TABURCU EDİLDİ

Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi ve ÇOMÜ Hastanesi'nde tedavi gören yaralı 4 asker tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi. (DHA)

Evrensel'i Takip Et