30 Kasım 2023 22:38

İmamoğlu: Akşener ile bir işbirliğinin olabileceğini düşünüyorum

Meral Akşener'le görüşmesinin "verimli ve pozitif" geçtiğini belirten Ekrem İmamoğlu, "Bu konuşmayı da önemsiyorum ve bir iş birliğinin de olabileceğini düşünüyorum" dedi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı canlı yayında Akşener'le yaptıkları görüşmeye dair konuştu. Akşener'le "verimli ve pozitif bir sohbet" gerçekleştirdiklerini belirten İmamoğlu, "Bu konuşmayı da önemsiyorum ve bir iş birliğinin de olabileceğini düşünüyorum" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Halk TV'de açıklamalarda bulundu.  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile gerçekleştiği görüşmeye dair konuşan İmamoğlu, "Son söz söylenmeden İstanbul ve Türkiye'nin lehine olacak her şeye açığım. Akşener'le konuşmamızda da verimli ve pozitif bir sohbet yaptık. Son söz söylenene kadar her şey konuşulmalıdır. Ben bu noktada gelin İstanbul'da konuşalım deme hakkına sahip değilim. Ben sadece Sayın Akşener'le iyi niyet dili ile bir konuşma gerçekleştirdim. Bu konuşmayı da önemsiyorum ve bir işbirliğinin de olabileceğini düşünüyorum. Ben hayatımda olumsuzluğa yer vermem. Ben hala olumlu düşünüyorum. Toplumsal ittifak zemini zaten oluştu. Biz İstanbul'la ve her yaştan vatandaşımızla muazzam bir işbirliği kurduk." dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Brezilya, 2024'te OPEC+ grubuna dahil olacak

SONRAKİ HABER

İHD: Kürtlere ve seçilmişlerine yönelik yargısal baskıdan vazgeçin!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa