07 Aralık 2023 04:00

Birlikle beraberlikle kazanmanın vakti!

"Şimdi bir olarak, dik olarak, eğilmeden, boyun bükmeden direnişe devam edilecek. Şireci Tekstil’de grev yapıldı, kazandık. Sıra Özak Tekstil’de. Birlik, beraberlikle kazanmanın vakti."

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Şireci Cotton işçileri

Şireci Tekstil işçileri adına. Öncelikle direnişinizi selamlıyoruz. Birliğinizi asla bozmayın, direnişte umutsuzluğa yer yok, kaybedecek bir şeyimiz de yok. Biz direndik, kazandık. Sizin de kazanacağınızdan şüphemiz yok. Direne direne kazanacağız.

Biz işçiler olarak hep geride kaldık, hep dibe battık. Sesimizi duyan olmadı, haykırdık ama nafile. Biz de grev hakkımızı kullanarak duyurmaya çalışıyoruz.

Sırtımızdan kazananların yetinmediği ile biz işçiler yetindik. Borçlarımız iki katına çıktı. Şimdi bir olarak, dik olarak, eğilmeden, boyun bükmeden direnişe devam edilecek.

Şireci Tekstil’de grev yapıldı, kazandık. Sıra Özak Tekstil’de. Birlik, beraberlikle kazanmanın vakti. Yılmadan kazanacağız. Şireci işçisi olarak Özak Tekstil’i desteklemenin vakti. Beraberliğinizi kaybetmeyeceksiniz. Birlik zamanı, dayanışma zamanı. İşçiler yok sayılmayacak göz ardı edilmeyecek.

Özak Tekstil işçilerini tüm Türkiye’deki işçi kardeşlerimin de desteklemesini bekliyoruz.

ÖNCEKİ HABER

Çağrı merkezi işçisi tazminatsız işten atıldı

SONRAKİ HABER

Eğitim Sen Kocaeli Şubesi yeni yönetimini belirledi, Ayda Işık Sevim şube başkanı oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa