10 Aralık 2023 12:15

Düzce’de sağanak sonrası taşkın: Köprü yıkıldı, evleri su bastı

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde sağanağın yol açtığı taşkın nedeniyle evleri ve tarım arazilerini su bastı. Değirmentepe köyüne ulaşımı sağlayan geçici köprü yıkıldı.

Düzce’de sağanak sonrası taşkın: Köprü yıkıldı, evleri su bastı

Fotoğraflar: Samet Kalyoncu/AA

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde sağanağın yol açtığı taşkın nedeniyle bazı evlerin giriş ve bodrum katları ile tarım arazilerini su bastı, Değirmentepe köyüne ulaşımı sağlayan geçici köprü yıkıldı.

İlçede etkili olana sağanak Aksu Deresi'nin taşmasına yol açtı.

Taşkın nedeniyle Açma, Esen ve Yazıpınar mahallelerinde bazı evlerin giriş ve bodrum katlarını su bastı.

Gölyaka ve çevre ilçe belediyelerinden bölgeye gelen ekipler, vidanjörlerle su tahliye çalışması başlattı.

İlçede tarım arazilerinin de taşkından zarar gördü. Diğer yandan, Aksu Deresi üzerine yapılan ve Değirmentepe köyüne ulaşım sağlayan geçici köprü sulara kapıldı. Elektrik direklerinin de zarar gördüğü köyde elektrik kesintileri yaşandı. (HABER MERKEZİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Yasak çuvala sığmıyor

Yasak çuvala sığmıyor

KAMUAR’ın hesaplamalarına göre son bir yılda meyve fiyatları yüzde 154.5, sebze fiyatları yüzde 116.5, gıda fiyatları ortalama yüzde 70 arttı. Hane halkının bir yıl sonrası için enflasyon beklentisi yüzde 59’u, işçilerinki ise yüzde 62’yi aştı. Emekçiler için bıçak kemikte! Yasak, tutuklama, işten atma tehdidi işçilerin harekete geçmesini durduramıyor.

Has Çuval 37 ülkeye ihracat yapıyor.

İstanbul Sanayi Odası nın ikinci en büyük 500 listesinde.

Has Çuval'ın iki fabrikasında 600 işçi fiili greve katıldı

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
Erdoğan: Dünya bir imtihan yeridir, ekonomik zorluklar gelip geçer.

Evrensel'i Takip Et