11 Aralık 2023 09:59

Manisa'da bir kadın ve kardeşi evli olduğu erkek tarafından öldürüldü

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde Tülin Turantekin ve kardeşi Bülent Eslik, Alaattin Turantekin tarafından ormana götürülüp öldürüldü. Alaattin Turantekin cinayet sonrası intihar etti.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde Tülin Turantekin (58) ve kardeşi Bülent Eslik, Alaattin Turantekin tarafından ormana götürülerek tabancayla vurularak öldürüldü.

DHA’nan haberine göre, dün saat 15.30 sıralarında Yunusemre ilçesine bağlı Büyüksümbüller Mahallesi'ndeki Çınarlıçeşme mevkisinde, Alaaddin Turantekin otomobiliyle eşi Tülin Turantekin ve eşinin kardeşi Bülent Eslik’i ormana götürdü. Alaattin Turantekin üzerinde taşıdığı ruhsatlı tabanca ile önce kayınbiraderi Bülent Eslik'e, daha sonra da eşi Tülin Turantekin'e ateş etti. İki kardeş kanlar içerisinde yere yığılırken Alaattin Turantekin, bu kez kendi başına doğrulttuğu tabanca ile yaşamına son verdi.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı incelemede Alaattin Turantekin, eşi Tülin Turantekin ve Bülent Eslik'in hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri incelemenin ardından cenazeler ilçe hastanesinin  morguna kaldırıldı. Jandarma kipleri inceleme başlattı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Özak'ta protesto, grev yasak, TOMA, gaz ve gözaltı serbest

SONRAKİ HABER

Geniş tanımlı işsizlik yüzde 21,3 oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa