11 Aralık 2023 13:49
Son Güncellenme Tarihi: 11 Aralık 2023 20:35

YTÜ öğrencileri tehditlere rağmen ağaçlarını süsledi

Yıldız Teknik Üniversitesinde yılbaşı için süsledikleri ağaçtaki süslerin sökülmesi üzerine yeniden bir araya gelen öğrenciler, gerici tehditlere rağmen ağacı tekrar süsledi.

@ytuemekgencligi/X (eski adıyla Twitter) hesabından paylaşılan videodan ekran görüntüsü alınmıştır

Paylaş

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde (YTÜ) öğrenciler gerici tehditlere ramen bir araya geldi yılbaşı için ağaçlarını tekrar süsledi.

YTÜ öğrencileri hafta içi okuldaki bir çam ağacını yılbaşı süsleri ile donatmış ancak daha sonra ağaçtaki süsler toplatılmıştı. Bunun üzerine öğrenciler bugün (11 Aralık Pazartesi) için bir çağrı yaparak, ağacın tekrar süslenmesi için saat 16.00’da buluşacaklarını duyurdu.

Çağrının sosyal medya hesaplarından yayılmasının ardından sosyal medyada anonim hesaplar kullanan gerici gruplar hakaret ve tehdit mesajları yayımladı.

İNTERNETTEN İNDİRDİĞİ SİLAH FOTOĞRAFI İLE TEHDİT ETTİ

Provokatif paylaşımları ile dikkat çeken bir hesap yaptığı tehdit paylaşımında internetten indirdiği bir silah fotoğrafı kullanarak, “Müslüman ülkede yılbaşı ağacı süslemenize izin verirsek de bizim yüzümüze tükürsünler. Pazartesi günü orada olacağız” yazdı. Gerici anonim hesaplar benzer paylaşımları sürdürürken

YTÜ öğrencileri saat 16.00'da ağaçlarını tekrar süsledi ve alanda uzun süre nöbet tuttu.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Bartın-Kastamonu kara yolunda heyelan

SONRAKİ HABER

Diyanet'in dil seçeneklerinde Kürtçe’ye yer vermemesi soruldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa