29 Aralık 2023 18:35

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş: Elini kolunu sallayarak gezen tüm failleri bir an önce yakalayın

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, suikastın 1'inci yılında yaptığı açıklamada "Dışarıda elini kolunu sallayarak gezen tüm failleri bir an önce yakalayın" diye seslendi.

Arşiv fotoğraf: Evrensel 

Paylaş

Ankara'da 30 Aralık 2022'de 2 kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, suikastın 1'inci yılında cinayetin yaşandığı yerde açıklama yaptı. Ayşe Ateş "Dışarıda elini kolunu sallayarak gezen tüm failleri bir an önce yakalayın" dedi.

"Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Adalet Bakanımıza, İçişleri Bakanımıza, Ankara Başsavcısına, soruşturmayı yürüten savcılara, yargı camiamızın şerefli, namuslu hâkim ve savcılarına sesleniyorum" diyen Ayşe Ateş, "İki tane küçük evladımın yetim kaldığını kimse unutmasın. Başka yavruların yetim kalmasına izin vermeyin. Herkes güven içinde yaşasın. İnanıyoruz ki adalet, devletin temelidir. İdarecilerin görevi ise en başta adaleti tesis etmektir. Lütfen dışarıda, elini kolunu sallayarak gezen tüm failleri bir an önce yakalayın ve adaleti tesis edin. Unutmayın ki eksik ve geç gelen adalet, adalet değildir” diye konuştu. 

(HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Almanak 2023 | Deprem gerçeği: Üstümüz altımızdan çok daha çürük

SONRAKİ HABER

Almanak 2023 | Gazze bombalanırken… Barışa giden yol ancak sömürgeci zihniyetin aşılması perspektifiyle inşa edilebilir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa