31 Aralık 2023 21:38

Tutuklu gazeteci Furkan Karabay’dan yılbaşı mesajı

Barış Saral’ın yargılandığı duruşmanın tutanağını haberleştirdiği için “terörle mücadelede görev almış kişiyi hedef gösterme” suçlamasıyla tutuklanan gazeteci Furkan Karabay yılbaşı mesajı paylaştı.

Fotoğraf: Gerçek Gündem

Paylaş

Barış Saral’ın yargılandığı davadaki yolsuzluk ve rüşvet iddialarına dair aleni duruşma tutanağı üzerinden yaptığı haber nedeniyle, haberin üzerinden 24 saat geçmeden gözaltına alınıp tutuklanan Gerçek Gündem editörü Furkan Karabay yılbaşı mesajı paylaştı.

Karabay, tutuklu bulunduğu Silivri’deki Marmara Cezaevi’nden paylaştığı mesajda “Çaprazımda Osman Kavala, koridorun sonunda Selçuk Kozağaçlı, karşı blokta Can Atalay, Tayfun Kahraman ve ismini sayamadığım birçok kişi hukuksuzca yıllardır hapisken, 2 günlük tutukluluğumu anlatmak hiç de içimden gelmedi” dedi.

Karabay, “Yeni yılınızda, sevdiklerinizle mutlu, sağlıklı günler diliyorum. Benden bahseden, destek veren, köşesinde yazan herkese teşekkürler…” ifadelerini kullandı.

Gazeteci Karabay, Sarallar grubundan Barış Saral’ın yargılandığı davayı ve bir savcıyla ilgili suçlamaları haberleştiği için “terörle mücadele görev almış kişiyi hedef gösterdiği” suçlamasıyla 29 Aralık’ta tutuklanmıştı. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Hakkari'de 4.4 ve 4.5 büyüklüğünde depremler

SONRAKİ HABER

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinin 72 işçisi yeni yıla işsiz giriyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa