10 Ocak 2024 16:34

Şule Karamercan adlı kadın ayrılmak istediği erkek tarafından öldürüldü

Aydın'ın Efeler ilçesinde Şule Karamercan adlı kadın ayrılmak istediği erkek arkadaşı Aydın Aksakdemir tarafından tabancayla öldürüldü. Aksakdemir cinayet sonrası intihar etti.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Aydın’ın Efeler ilçesinde eczacı Şule Karamercan 2015 yılında tanışıp birlikte yaşamaya başladığı elektrik mühendisi Aydın Aksakdemir tarafından evlerinin otoparkında tabancayla vuruldu. Gürültüyü duyup, araya girmek için gelen komşuları Mustafa Kalfa ise seken kurşunun isabet etmesi sonucu yaralandı. Aydın Aksakdemir ardından tabancayı başına dayayıp, bir kez daha tetiğe dokundu.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, Şule Karamercan ve Aydın Aksakdemir’in hayatını kaybettiğini belirledi. Şule Karamercan ile Aydın Aksakdemir’in cenazeleri, Aydın Adnan Menderes Üniversite Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralanan Mustafa Kalfa ise ambulansla aynı hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Kalfa'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Yakınları Şule Karamercan’ın ilişkiyi bitirmek istediğini, Aydın Aksakdemir'in ise buna karşı çıktığı için olayı gerçekleştirdiğini aktardı.

Aksakdemir ile Karamercan'ın cenazelerinin otopsinin ardından toprağa verileceği bildirildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Süreyya Berfe'yi uğurlarken: Şiir emekçisi ve sınıfının şairiydi

SONRAKİ HABER

İsrail’in soykırım davası: Duruşmada neler olacak?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa