16 Ocak 2024 09:32
/
Güncelleme: 10:16

Giresun'da KYK yurdunda asansör düştü

Giresun'da KYK yurdunda asansör boşluğa düştü şans eseri kimse yaralanmadı. Yurt müdürünün, durumu protesto eden öğrencilere “Video çekenin kafasını kırarım” tehdidinde bulunduğu iddia edildi.

Giresun'da KYK yurdunda asansör düştü

@LaKavasDePapel/X (eski adıyla Twitter) hesabından paylaşılan videodan ekran görüntüsü alınmıştır

Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı öğrenci yurtlarında ihmaller devam ediyor. Son olarak gece yarısı Giresun Merkez'de KYK’ye bağlı Gülpembe Hatun Kız Öğrenci Yurdundaki asansör boşluğa düştü.

İddiaya göre öğrenciler 7. kattaki asansörü 4. kata çağırdı. Ancak durmayıp zemine düşen asansörün içinde şans eseri kimsenin olmadığı anlaşıldı.

Yurtta kalan öğrenciler “Ölmeye değil, okumaya geldik” ve “Kaza değil, ihmal” sloganlarıyla olayı protesto ederken KYK İl Müdürünün yurda giderek “Video çekenin kafasını kırarım” diyerek öğrencileri tehdit ettiği iddia edildi. (HABER MERKEZİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Yüksek voltajlı teşvik

Yüksek voltajlı teşvik

Erdoğan-Şimşek programıyla emekçilerin bir ayı daha gıdaya gelen yüksek zamlar ve eriyen ücretlerle geçti. Özelleştirmelerle ihya edilen sermaye gruplarına ise sadece bir ayda ‘üretmedikleri elektrik’ için 1 milyar lira teşvik verildi. Sanayi patronları da çalıştırdıkları her kadın işçi için devletten artık daha fazla teşvik alacak.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
2 Mart 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et