05 Şubat 2024 11:46
Son Güncellenme Tarihi: 14 Mart 2024 08:25

Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri’ne başvurular devam ediyor

Evrensel gazetesi Muhabiri Metin Göktepe ve görevi başında yitirilen gazetecilerin anılarını yaşatmak amacıyla düzenlenen Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri için başvurular sürüyor.

Evrensel Muhabiri Metin Göktepe | Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Evrensel Gazetesi Muhabiri Metin Göktepe ve görevi başında yitirilen gazetecilerin anılarını yaşatmak, genç gazetecileri gerçekleri esas alan bir habercilik konusunda özendirmek amacıyla düzenlenen Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri için başvurular devam ediyor. İlki 1998 yılında verilen Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri’nin bu yıl 27’ncisi düzenleniyor.

ÖDÜL JÜRİSİ

Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri’nde kazananları belirleyecek olan jüri bu yıl şu isimlerden oluşuyor: Banu Güven, Filiz Gazi, Hakkı Özdal, Nazım Alpman, Pınar Öğünç, Sorel Dağıstanlı, Tuluhan Tekelioğlu, Yetvart Danzikyan.

YARIŞMAYA KATILIM KOŞULLARI

  • Yarışma, Haber (Yazılı Haber-Görüntülü Haber), Fotoğraf ve Yerel Gazetecilik olmak üzere üç dalda düzenleniyor.
  • Yarışmaya, 10 Mart 2023 ile 10 Mart 2024 tarihleri arasında yayımlanmış olan ürünler katılabiliyor.
  • Yarışmaya katılacak ürünlerin, yazılı basında yayımlanmış olanların PDF formatında, görüntülü haberlerin ise wetransfer yoluyla gönderilmesi gerekiyor.
  • İnternet medyasında yayımlanmış haberler de haber kategorisinde değerlendirilecek. İnternet medyasında yayımlanan haberlerin linkinin gönderilmesi gerekiyor.
  • Fotoğraf dalında yarışmaya katılacak adayların da yine mail üzerinden gönderecekleri fotoğraflarıyla birlikte ürünün adını, çekildiği yeri ve tarihini yazmaları gerekiyor.
  • Yarışmaya katılacak adayların ürünlerini kısa öz geçmişleri, iletişim bilgileri ve bir fotoğrafları ile birlikte gazetecilikodulleri@gmail.com adresine mail olarak 14 Mart 2024 tarihine kadar göndermeleri gerekiyor.
  • Kazananlara ödülleri, Metin Göktepe’nin doğum günü olan 10 Nisan 2024 tarihinde verilecek.

 (MEDYA SERVİSİ)

Evrensel aboneliği, üniversitelilere yüzde 50 indirimli
ÖNCEKİ HABER

İsmail Tarman Ortaokulu velilerinin nöbeti 2.799'uncu gününde: Mahkeme kararlarına uyulsun

SONRAKİ HABER

Güngören'de iki kişinin saldırısına uğrayan müzisyen hayatını kaybetti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa