Isparta’da kamu işçisinden TES-İŞ’e tepki: Bizi savunmayacaksanız istifa edin

Isparta 18. Bölge Afyon tırcısı Mehmet Taylan, paylaştığı video ile sendikaları TES-İŞ'in yöneticilerine eylemleri ve talepleri engellendiği için tepki gösterdi.

14 Şubat 2024 16:38
Paylaş

Kamuda çalışan Isparta 18. Bölge Afyon tırcısı Mehmet Taylan, paylaştığı video ile sendikaları TES-İŞ'in yöneticilerine eylemleri ve talepleri engellendiği için tepki gösterdi.

 “Yetkili ama etkisiz sendikalara çağrımızdır, emeğin gerçek sahiplerinin sesine kulak verin” gönderisiyle paylaştığı videosunda Taylan şöyle seslendi: Isparta, Burdur ve Afyon olarak işçi arkadaşlarla beraber 9 Şubat günü Isparta TES-İŞ Türk-İş İl temsilciliği önünde basın açıklaması yaptık. İlk önce sendikaya söyledik, 'valilikten izin alamadık' diyerek yalan söylediler. Alavere dalavere ile başkan olan, hiçbir görev yapmayan, normalde işçinin yanında olup sorunları çözmeye çalışması gereken başkan ve ,yönetimi koltuklarında bu açıklamadan rahat oturamıyorlar. İşçiyi savunacaklarına gidip işçiyi bölge müdürleri, şube müdürlerine şikayet ediyorlar. Bu adamlar bundan sonra bizim paramızla orada oturup işçiyi şikâyet ediyorsa derhal istifa edin.” (İŞÇİ SENDİKA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

TMMOB, maden faciası ile ilgili Murat Kurum ve tüm yetkililer hakkında suç duyurusunda bulundu

SONRAKİ HABER

Aile Hekimleri vergide adalet istiyor: Anagold’un milyon dolarlık borcunu silenlere sesleneceğiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa