25 Şubat 2024 23:09

Diyarbekirsporlu futbolcular Afyonspor maçında saldırıya uğradı

Diyarbekirsporlu futbolcular Afyonkarahisar Zafer Stadyumu'nda oynanan Afyonspor maçı sonrası sözlü ve fiziki saldırıya uğradı.

Logo: Diyarbekirspor

Paylaş

2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan Hes İlaç Afyonspor- Diyarbekirspor maçı sonrasında Diyarbekirsporlu futbolculara saldırı gerçekleşti. Diyarbekirsporlu futbolcu Yasin Dülger yaralandı.

Tigris Haber'den Şehmus Kızılaslan'ın haberine göre Afyonkarahisar Zafer Stadyumu'nda oynanan ve 0-0 sona eren maçta Diyarbakır temsilcisine saldırı gerçekleşti. Maç sırasında sözlü saldırılara maruz kalan Diyarbekirsporlu futbolcular maç sonrası fiziki saldırıya uğradı. Olaylar sırasında Diyarbekirsporlu futbolcu Yasin Dülger yaralandı.

Diyarbekirspor Başkanı Serkan Genç, saldırılara tepki göstererek "Maç içerisinde çirkin sözlü saldırı ve sloganlara maruz kaldık. Maçın ardında da futbolcularımıza yönelik fiziki saldırılar oldu. Bunu yapan stadyumun özel güvenlik amri. Tek kelimeyle yazıklar olsun. Bunu yapanları şiddetle kınıyoruz. Futbolcularımıza çirkin saldırıda bulunanlardan şikayetçi olduk. Biz her takım Afyonspor'u da Diyarbakır'da en güzel şekilde misafir etmiştik. Bunun karşılığı bu olmamalıydı. Bu olayların artık son bulmasını istiyoruz. Yetkilileri göreve davet ediyoruz." dedi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Berlinale’de ön sıra politikanın

SONRAKİ HABER

KVKK: Çalışanların özlük bilgilerinin tüm personelle paylaşılması hukuka aykırı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa