03 Mart 2024 16:13

Erdoğan Muğla belediyesini suçladı: Projelerimizi engellediler

Önceki mitinglerinde iktidarda olduğunu sık sık hatırlatan Erdoğan, Muğla mitinginde "Projelerimizi engellemek için ellerinden geleni yaptılar" dedi.

Fotoğraf: Mahmut Serdar Alakuş/AA

Paylaş

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Muğla mitinginde konuştu. "Fırsat buldukça Marmaris'teki devlet misafirhanesinde dinlenmeye çalışan kardeşiniz olarak kendimi fahri Muğlalı olarak görüyorum" diyen Erdoğan, Muğla'da projelerinin engellendiğini öne sürdü, "Muğla hak ettiği yerde değil. En büyük engel ise bu şehri büyükşehir belediyesini yöneten zihniyet. Hiçbir şey üretmeyip Muğla'yı köy görüntüsünde tutanlar projelerimizi engellemek için ellerinden geleni yaptı. Muğla Belediyesi'nin engellediği projeleri üst üste koysanız bir Muğla daha çıkar." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, daha sonra “Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat Önderleri Buluşması”nda konuştu. "Enflasyon ve hayat pahalılığı meselesi tüm dünya gibi bizim de başımızı ağrıtan en önemli sorundur." diyen erdoğan sorunları "fırsatçılık" ve "tamahkarlığa" bağladı. Erdoğan "Enflasyon hususunda vatandaşımızın karşılaştığı sıkıntıların hepsinin farkındayız. Fırsatçılıktan ve tamahkarlıktan kaynaklanan bu sorunu çözeceğiz. Piyasa gerçeklerinden kopuk bir şekilde fahiş fiyat arttırarak insanımızın lokmasına göz dikenlerle mücadelemiz sürecektir." dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Kadınlar katledilen Sevilay Karlı için sokakta

SONRAKİ HABER

İsrail, bu kez de yardım aracını vurdu: 9 kişi öldü!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa