20 Mart 2024 14:34
/
Güncelleme: 21 Mart 2024 17:27

Yazar Gökhan Harmandalıoğlu mezarı başında anıldı

Yazar Gökhan Harmandalıoğlu ölüm yıl dönümü dolayısıyla Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan mezarı başında anıldı.

Anmaya Harmandalıoğlu’nun mücadele arkadaşları ve eşi Cevahir Korkmaz katıldı. Anmada yapılan konuşmalarda Harmandalıoğlu’nun yürüttüğü mücadele ve mücadeleci kişiliğine vurgular yapıldı.

Harmandalıoğlu, 18 Mart 2021'de kanser nedeniyle Almanya’nın Köln kentinde yaşamını yitirmişti. Şiirleri, romanları kitaplaştırılan Harmandalıoğlu’nun İbrahim Kaypakkaya, Şirin ve Sinan Cemgil, Che ve Rosa Luxemburg belgesellerinde de imzası bulunuyor. (Aydın/EVRENSEL)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Kadın işçiler devlere karşı

Kadın işçiler devlere karşı

Chinatool grevi, ücretleri eriten Şimşek programının arkasında dizilenleri gözler önüne seriyor: Programın uygulayıcısı iktidar, programdan güç alıp %25 zam dayatan Chinatool ile Şimşek’in kapısını aşındırdığı Chinatool’un ortağı uluslararası finans tekeli HSBC... Küçük parçaların üretimi için küçük elleri kullanılan kadın işçiler, bu dev ittifaka sendikalarıyla kafa tutuyor.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
İmamoğlu’ndan belediye operasyonlarına tepki: Sandık gelecek, bir kişi gidecek, her şey değişecek.

Evrensel'i Takip Et