09 Nisan 2024 10:19

Boşanma aşamasında olduğu erkek tarafından sokak ortasında bıçaklandı

İstanbul Beylikdüzü’nde Şeyda Nur B. boşanma aşamasında olduğu Murat B. tarafından sokakta bıçaklanarak ağır yaralandı. Murat B. polis tarafından gözaltına alındı.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

İstanbul Beylikdüzü'nde Şeyda Nur B. boşanma aşamasında oldu Murat B. tarafından  sokak ortasında bıçaklandı. Çevredekilerin müdahalesine rağmen Şeyda Nur B.'yi defalarca bıçaklayan Murat B. cadde üzerinde polis tarafından gözaltına alındı. Ağır yaralanan Şeyda Nur B. ise hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat Adnan Kahveci Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, boşanma aşamasında olan Murat B., ile Şeyda Nur B. ile konuşmak için Küçükçekmece'de buluştu. Daha sonra Şeyda Nur B. ile Beylikdüzü'ne dönen Murat B. sokak ortasında yanındaki bıçağı çıkararak Şeyda Nur B.'yi sokak ortasında defalarca bıçakladı.

ÇEVREDEKİLER ENGEL OLMAYA ÇALIŞTI

Şeyda Nur B.'nin bıçaklandığını gören çevre sakinleri, Murat B.'ye engel olmaya çalıştı. Vatandaşların uyarısına rağmen eşini bıçaklamaya devam eden Murat B., zaman zaman yanına yaklaşanlara bıçak gösterdi. Murat B., Şeyda Nur B.'yi yerde yatarken de bıçakladı

YARALI KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Şeyda Nur B.'yi bıçaklayan Murat B., bir süre sonra olay yerinden uzaklaştı. Murat B.'nin ihbar üzerine adrese gelen polis ekipleri tarafından aynı cadde üzerinde gözaltına alındığı bildirildi. Saldırıda ağır yaralanan Şeyda Nur B. ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelmesi sürüyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Altının gramı 2 bin 430 liradan işlem görüyor

SONRAKİ HABER

Sosyal medya tartışması çocukların parkta kavgasına dönüştü;16 yaşındaki Ege bıçakla öldürüldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa