17 Nisan 2024 12:23

AKP'de yeni ıstakoz vakası: Salih Kahraman lüks yemek fotoğrafını paylaştı

Ankara Mamak Belediye Meclis üyesi AKP’li Salih Kahraman, tatil için gittiği Antalya’da kaldığı lüks otelde ıstakoz yedi ve yemek masasının fotoğrafını sosyal medyadan "Balık" notuyla paylaştı.

Fotoğraf: Salih Kahraman'ın sosyal medya hesabından alınmıştır

Paylaş

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın Monaco’da yediği ıstakozun tartışması bitmeden AKP’den ikinci bir ıstakoz vakası geldi. Ankara Mamak Belediye Meclis üyesi AKP’li Salih Kahraman, tatil için gittiği lüks otelde yemek masasının fotoğrafını sosyal medyadan “Balık” notuyla paylaştı.

AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın tepki toplayan ıstakoz paylaşımına ilişkin tepkiler sürerken, Mamak Belediyesi’nin AKP’li üyesi Salih Kahraman'dan da lüks otelde yediği ıstakoz pozu geldi.

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre; son seçimde CHP’nin kazandığı Ankara Mamak Belediye Meclis üyesi AKP’li Salih Kahraman, tatil için gittiği Antalya’da kaldığı lüks otelde ıstakoz yedi ve yemek masasının fotoğrafını sosyal medyadan "Balık" notuyla paylaştı. Kahraman sosyal medyada eleştirildi.

AKP Milletvekili Şebnem Bursalı’nın ıstakoz görüntüleri, Maldivler’e giden AKP’li Hüseyin Filiz'in fotoğraflara tepkiler yükselmiş, AKP içinde de sert bir dille eleştirilmişti.  

ÖNCEKİ HABER

Bakan Işıkhan: "Asgari ücrete ara zam gündemimizde yok"

SONRAKİ HABER

Tarikat yurtlarına 2023'te 1 milyar TL aktarıldı | CHP öğrencilere kira desteği istedi, AKP ve MHP reddetti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa