İzmir'de Atatürk OSB’deki fabrikalarda yangın çıktı
Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan metal kaplama ve plastik fabrikasında yangın çıktı. Yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı.

Fotoğraf: AA
İzmir'in Çiğli ilçesinde bulunan Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan metal kaplama ve plastik fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı.
Alınan bilgiye göre, Atatürk OSB’deki metal kaplama fabrikasında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Büyüyen yangın daha sonra plastik fabrikasına sıçradı.
Çalışanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı. Ekiplerin fabrikalardaki soğutma çalışmaları sürüyor. (İzmir/AA)
Evrensel'i Takip Et