18 Nisan 2024 11:38

Bilal Erdoğan’la Varank’ın "ıstakoz" yazışması: "B.kunu çıkardılar ama"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile AKP’li Mustafa Varank’ın "ıstakoz krizi" yazışması kameralara yakalandı: “B.kunu çıkardılar ama”

Mustafa Varank (solda), Bilal Erdoğan (sağda) | Fotoğraflar: DHA

Paylaş

 

AKP grup toplantısında katılan ve milletvekilleri tarafından tebrikle karşılanan Şebnem Bursalı’nın, TBMM’deki görüntülerine ilişkin habere Bilal Erdoğan’ın "B.kunu çıkardılar ama" diye yanıt verdiği, Varank’ın da "ıstakoz" emojisi attığı görüldü.

Monaco’daki lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve tepki alan AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı dün Meclis’te neşeli pozlar verdi. Bursalı, TBMM’deki diğer AKP’li vekiller tarafından samimi şekilde karşılandı.

Bursalı’nın Meclis'teki görüntülerine ilişkin konuşan AKP’li Mustafa Varank ve Bilal Erdoğan’ın yazışmaları Now Haber kameraları tarafından görüntülendi. Gruba atılan Şebnem Bursalı’nın TBMM’deki neşeli anlarına ilişkin habere Bilal Erdoğan’ın “B.kunu çıkardılar ama” mesajı attığı görüldü. Mustafa Varank ise buna ıstakoz emojisi ile yanıt verdi.

AKP’li Şebnem Bursalı, Monaco’da ıstakoz yediği anları sosyal medya hesabından paylaşmasına tepki gösterenleri gündem değiştirmeye çalışmakla suçlamıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Zeren Ertaş'ın ölümünün ardından imza kampanyası başlatan ODTÜ öğrencilerine ceza verildi

SONRAKİ HABER

TİM başkanı da İsrail ile ticaretin 6 ay boyunca sürdüğünü doğruladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa