08 Mayıs 2024 14:27

Cem Garipoğlu'nun koğuştaki son görüntüleri ortaya çıktı

Münevver Karabulut'u vahşice öldüren, ölüp ölmediğiyle ilgili iddiaların ve davaların sürdüğü Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

10 Ekim 2014 tarihinde intihar ettiği iddia edilen Garipoğlu'nun gerçekten ölüp ölmediğiyle ilgili tartışmalar sona ermedi. Münevver Karabulut'un Babası Süreyya Karabulut Cem Garipoğlu’nun cezaevinden kaçırıldığını iddia ederek Garipoğlu'nun mezarının açılmasını istemişti.

Garipoğlu'nun son olarak ölümünden önce cezaevi güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

DHA’nın haberine göre, Cem Garipoğlu, 9 Ekim'i 10 Ekim'e bağlayan gece 02.03'de koridorda volta atıyor. Sonra 3'üncü bölmenin kapısını kapatıyor. Yaklaşık 4 dakika sonra koridorda bulunan bir tabureyi alıyor. Koğuşuna giren Garipoğlu, bir daha da görüntülerde yer almıyor. Görüntünün sonunda ise infaz koruma memurlarının sabah sayım için 08.18 sıralarında Cem Garipoğlu'nun koğuşuna geldikleri görülüyor.

MÜNEVVER KARABULUT’UN BABASI MEZARIN AÇILMASINI TALEP ETMİŞTİ

13 yıl önce öldürülen Münevver Karabulut'un Babası Süreyya Karabulut'un, 8 yıl önce cezaevinde intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu’nun ölmediğini, kaçtığını veya kaçırıldığını öne sürerek 'mezarın açılması' talebiyle yaptığı başvuru savcılıkça reddedilmişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İsrail'in 215 gündür saldırılarını sürdürdüğü Gazze'de can kaybı 34 bin 844'e çıktı

SONRAKİ HABER

Şi Cinping Fransa, Sırbistan ve Macaristan'ı ziyaret etti: Çin’in AB planı tutar mı?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa