14 Mayıs 2024 10:50
Son Güncellenme Tarihi: 14 Mayıs 2024 11:34

Bahçeli: Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla geçiştirilemeyecek bir komplo devrede

Devlet Bahçeli grup toplantısında Ayhan Bora Kaplan soruşturması üzerinden tehditler savurdu, "Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla geçiştirilemeyecek bir komplo devrede" dedi.

Fotoğraf: Harun Özalp/AA

Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında isim vermeden, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında görevden alınan polis müdürlerinin evine baskın düzenlenmesine dair mesajlar verdi, "Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir" diyen Bahçeli, hedefin Cumhur İttifakı olduğunu söyledi. Bahçeli, 9. Yargı Paketindeki "etki ajanlığı" adı altında yeni bir "casusluk suçlaması" getirilmesine de destek verdi. 

Devlet Bahçeli Meclis'teki haftalık grup toplantısında konuştu. İsrail'in katılımı nedeniyle yoğun protesto edilen 2024 Eurovision Şarkı Yarışması'nı ve yarışmayı kazanan İsviçre'nin temsilcisi Nemo'yu ve LGBTİ'leri hedef alan Bahçeli, "2024 yılı Eurovision şarkı yarışması insanlığın nasıl bir tehditle yüz yüze kaldığını belli etmiştir. Sanattan çok siyasi içerikli yarışmanın ahlaki çöküşe dönüşmesi, erkekle kadın arasında üçüncü türün tedavüle çıkması ibret levhası olmuştur. Marjinalliğin dozajı korkunç düzeylerdedir. Birinci olan erkek sanatçının tüylü ceket, pembe saten etekle yarışmada boy göstermesi utanç verici yozlaşmanın teyididir. Bunun adına çağdaşlık deniyorsa biz de diyoruz ki batsın böyle anlayış" ifadelerini kullandı.

"YENİ MEB MÜFREDATINI DESTEKLİYORUZ"

Tepki çeken MEB'in yeni müfredat taslağını desteklediklerini söyleyen Bahçeli, "Milli Eğitim Bakanı'mızı kutluyorum. Öğretmenlik meslek kanunundaki değişikliği destekliyoruz" diye konuştu.

Çiftçilere verilen gübre ve mazot desteğinin yükseltilmesini isteyen Bahçeli, "ÖTV ve KDV kanununa neşter vurulmalıdır" dedi.

"BİRKAÇ EMNİYET MÜDÜRÜNÜN AÇIĞA ALINMASIYLA GEÇİŞTİRİLEMEYECEK BİR KOMPLO DEVREDEDİR"

Bahçeli, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yakın olduğu iddia edilen Ayhan Bora Kaplan çetesi soruşturmasında görevden uzaklaştırılan Ankara Emniyeti’nden 3 polis müdürünün evine bugün terörle mücadele ekipleri tarafından baskın yapılması ile ilgili isim vermeden açıklamalarda bulundu

Bahçeli şu ifadeleri kullandı: "Bugünlerde iç işgal cephesinde toplanıp aynı zamanda emniyet ve yargı içinde yuvalanmış soysuz ve kripto çetelerin yeniden Türkiye üzerinde hesap yaptığı görülmektedir. Bu kan içen vampirlerin aklını başına alması, etrafımızda iftira ve ihanet duvarı örmeye kalkışmalarının ağır sonuçları olacağını bilmeleri akıbetleri için 15 Temmuz gecesine dikkatle bakmaları ikaz ve ihtarımdır. Ayranımızı kabartmasınlar sabrımızı taşırmasınlar. Maşa kullanıp süt ve gerisine saklananların hepsini takip ediyoruz. Olan biten tüm kanundışı irtibat ve ilişki ağlarının farkındayız. Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir. Nitekim hedef Milliyetçi Hareket Partisi, AK Parti, Cumhur İttifakı ve son tahlilde Türkiye'dir. 17-25 emniyet ve yargı ortaklığı darbe girişiminin tekrarını planlayanlara boyun eğersek boyumuz devrilsin göz yumarsak gözümüz çıksın. Gizli tanık ifadeleri ile şerefli isimleri karalama kumpasını ve tecelli eden millet iradesini gölgeleme arayışını himaye eden ve buna hizmetkarlık yapan kim varsa haindir, haşhaşidir, emniyet ve yargı ve medya uzantılarının tepesine binilmelidir. Bakalım temiz eller operasyonu nasıl oluyormuş. Hepsini göstermek hepsini yaka paça içeri tıkmak da hukuk devletinin varlık ve şeref konusudur.

9. yargı paketinde casusluk suçuyla ilgili yeni düzenlemeden rahatsız olanlar çok iyi araştırılıp incelenmeli. Yurt içi ve yurt dışından hain FETÖ’cülerin onlara sözcülük yapan devşirilmiş sözde gazetecilerin bedel ödemesi yakındır ve kaçınılmazdır." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Yunanistan'da öğrencilerden Filistin'e destek: Soykırım İsrail, ABD ve AB damgası taşıyor

SONRAKİ HABER

Şişli Belediyesinin mühürlediği rezerv yapı alanının girişine İBB’den beton bariyer

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa