19 Mart 2013 12:39

ANKARA, bu hafta içinde dünyanın dört bir yanından yaklaşık 400 liseliyi ağırlayacak. Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu Modeli (MUNESCO) konferansının ev sahipliğini bu yıl Bilkent Laboratuvar ve Uluslar arası Okulu (BLIS) öğrencileri üstlendi. Yerli ve yabancı gençler, ülkelerin sorunlarını ve çözüm yollarını masaya yatıracak.
Konferansın hazırlıklarını sürdüren komitenin başkanı Başak Akman, 21-24 Mart günleri arasında Başkent’te gerçekleşecek organizasyona Hollanda’dan Mısır’a, Fas’tan Gürcistan’a kadar dünyanın pek çok yerindeki liselerin 11. sınıf öğrencilerinin bu konferansta önce ikili, sonra toplu görüşmeler yapacaklarını söyledi. (ANKARA)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Yüksek voltajlı teşvik

Yüksek voltajlı teşvik

Erdoğan-Şimşek programıyla emekçilerin bir ayı daha gıdaya gelen yüksek zamlar ve eriyen ücretlerle geçti. Özelleştirmelerle ihya edilen sermaye gruplarına ise sadece bir ayda ‘üretmedikleri elektrik’ için 1 milyar lira teşvik verildi. Sanayi patronları da çalıştırdıkları her kadın işçi için devletten artık daha fazla teşvik alacak.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
2 Mart 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et