21 Haziran 2024 23:59

CHP üyesi Şerafettin Bahadır'a silahlı saldırı

CHP üyesi Şerafettin Bahadır, Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde akşam silahlı saldırıya uğradı. Bahadır'a silahlı saldırıda bulunan kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Fotoğraf: ANKA

Paylaş

CHP üyesi Şerafettin Bahadır, Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğradı.

Bahadır’a silahla saldıran kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Bahadır’ın yakınları, “2 aydır tehdit ediyorlar. Hepsi kayıtlı. Bunlar tetikçi” dedi. Bir başka yakını ise azmettiricinin belli olduğunu öne sürdü.

Pınarbaşı İlçe Başkanı Eser Çetinkaya, Bahadır'ın tedavi gördüğü hastaneye giderek “Evine gidip darbettiler. Hem silah hem sopayla vurmuşlar. Kanaması var. Kulağı, kafası kanıyor” dedi.

"2 AYDIR TEHDİT EDİYORLAR"

Bahadır’ın yakını “2 aydır tehdit ediyorlar. Hepsi kayıtlı. Bunlar tetikçi” diye konuştu. Şerafettin Bahadır’ın bir başka yakını ise, azmettiricinin belli olduğunu öne sürdü...

"YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖRÜYOR"

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, silahlı saldırıya ilişkin ANKA Haber Ajansı’na konuştu. Genç, şunları söyledi:

“Bu akşam Pınarbaşı’da parti üyemiz Sayın Şerafettin Bahadır, silahlı saldırıya uğradı. Sayın Bahadır ağır yaralanmış olup tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir.”

ÖZGÜR ÖZEL’DEN SİLAHLI SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP üyesi Şerafettin Bahadır’ın Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde uğradığı saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kayseri Pınarbaşı’nda 31 Mart’taki seçim sonucunu hazmedemeyip, hakimleri tehdit edip, küfür ve hakaretler ederek seçimi haksız yere tekrar ettiren anlayış, yenilenen seçimde halktan bir kez daha aynı cevabı aldı. Ancak bu cevabı hazmetmek ve halkın mesajını almak yerine, bu kez de suçsuz günahsız bir insana, kız çocuğunun yanında savunmasızken, sopalarla saldırıp kurşun sıktılar" dedi.

‘GÖRÜLEN TEK ŞEY ACİZLİĞİNİZ VE ÇARESİZLİĞİNİZDİR’

Özel, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Şunu bilsinler ki; bu yaptıkları ne yiğitliktir ne de mertliktir. Düpedüz acizliktir. Biz, bu saldırıya karşı da metanetli duracak, sakinliğimizi koruyacağız. Gerilimin tırmanmaması, başka çocukların üzülmemesi için elimizden geleni yapacağız. Gereken adımları bu geceden itibaren atmaya başladık. Bir kez daha uyarıyorum; bu yaptığınız ne gücünüzü gösterir ne kudretinizi. Görülen tek şey acizliğiniz ve çaresizliğinizdir." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Çorum'da üzerine iş makinesinin kepçesi düşen işçi hayatını kaybetti

SONRAKİ HABER

EURO 2024 | Hollanda ile Fransa berabere kaldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa