22 Haziran 2024 14:36
Son Güncellenme Tarihi: 22 Haziran 2024 23:11

Fatma Kahraman'ı öldüren eşi tutuklandı

İzmir’in Konak ilçesinde Fatma Kahraman ailevi sorunlar nedeniyle evi terk edip kaldığı ablasının evinde evli olduğu R.K. tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü.

Fotoğraf: TTB

Paylaş

İzmir’in Konak ilçesinde Fatma Kahraman ablasının evinde evli olduğu Rıdvan Kahraman (32) tarafından konuşma bahanesiyle dışarı çağrılıp, tabancayla başından vurularak öldürüldü.

Dün Gürçeşme Caddesi’nde saat 23.00 sıralarında Rıdvan Kahraman yaşadıkları sorunlar nedeniyle ablasının yanına yerleşen Fatma Kahraman’ı konuşmak için dışarı çağırdı. Rıdvan Kahraman Fatma Kahraman'a yanındaki tabancayla 3 el ateş edip, kaçtı.

İhbar üzerine gelen ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Kahraman kurtarılamadı.  Kahraman’ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kasten yaralama ve gasp başta olmak üzere birçok suçtan suç kaydı olan Rıdvan Kahraman (32) sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Rıdvan Kahraman'ın sosyal medya hesabından ailesinin fotoğrafını koyup, Uygar Doğanay'ın şarkısının, ‘Sevdan bitti, kibriti çaktım, bir ateş yaktım. Dönmem artık geriye, gemileri yaktım mürettebatıyla birlikte bir şey kalmadı geriye' sözleriyle paylaşım yaptığı görüldü. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Cumartesi Anneleri Mehmet Zeki Doğan’ın akıbetini sordu

SONRAKİ HABER

Laiklik Meclisi’nden Adalet Bakanı hakkında suç duyurusu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa